За нас

Създадохме N pharmacy, водени от чист идеализъм и желанието да предложим напълно различно изживяване от това във веригите аптеки.

Ние познаваме всичките си пациенти – знаем имената им, кога са рождените им дни, познаваме дечицата им, та дори и домашните любимци

Най-качествените и разпознаваеми продукти на пазара
Персонално отношение и съдействие към всеки пациент
Физическа аптека в гр. София, кв. Витоша за Ваше удобство

Вярваме, че нашите пациенти имат нужда не само от информация за продукта, но и от истинска подкрепа, когато взимат решения за здравете си. Затова и полагаме ежедневни усилия те да получават грижата, която заслужават, на цената, която обичат.

Здравето ви е наш основен приоритет и затова сме ангажирани да селектираме най – качествените и разпознаваеми продукти на пазара – лекарства без лекарско предписание, хранителни добавки, козметика и всичко за бебето.

Искаме да знаете, че винаги може да се обърнете към нас и просто за съвет, да ни кажете какво ви харесва и какво искате да подобрим, за да можем да се развиваме заедно.

Всички поръчки, направени през сайта, на стойност над 60 лв и до 1 кг са с безплатна доставка и ще бъдат при вас до 24 часа.